Parterapeutisk Rådgivning, Coaching og Terapi – v/Birthe Kock-Jensen, Certificeret og Eksamineret Parterapeut og Sexolog.

Kæmp for din kærlighed både til dig selv og ikke mindst til andre!

Jeg har i mit liv været mødt mange udfordringer i forhold til arbejde, familierelationer, parforholdet, gennemlevet skilsmisser og haft døden tæt inde på livet. Alt dette har betydet både personlige og seksuelle udfordringer.

Disse udfordringer har inspireret MIG til, at arbejde dybere med mellemmenneskelige relationer, parforhold og ikke mindst seksualitet. Specielt fordi jeg til tider synes, og selv har oplevet, at hverdagens udfordringer kan tage magten fra os.

Vi oplever alle til tider, at handle irrationelt i vores liv.  Især når vi fravælger, bevidst eller ubevidst, de mest særlige, fantastiske og livgivende oplevelser – de seksuelle oplevelser. De seksuelle oplevelser som skulle gøre, at vi som par kan stå stærkere sammen for, at opretholde nærhed, tryghed og særligt kærligheden i det skønne sexliv. Tilmed turde udvikle os, men det kan være så enormt svært, når hverdagen er i fuld gang. Netop lige det, er den moderne kvinde og mands største udfordring. Da jeg allerede hjælper andre til at arbejde med disse udfordringer, valgte jeg at gå dybere ind i opgaven ved at læse til sexolog.

Jeg har nu lyst til at invitere dig/jer med mig på en helt eventyrlig rejse ind det mellem menneskelige og seksuelle univers.

Et mellem menneskeligt, seksuelt og sensuelt univers, hvor du/I til tider vil blive udfordret. Et univers hvor jeg kan tilbyde at komme med gode idéer og redskaber til, hvordan du/I kan opnå mere nydelse, lidenskab, balance, intimitet og vigtigst af alt, skabe dig/jer et univers, hvorfra din/jeres helt nye eventyrlige, sensuelle og seksuelle rejse kan starte – Bare på en ny måde – Jeres nye måde.

Mit hjerte banker for at hjælpe andre, som har kan stå i de nogle af de samme situationer og dilemmaer, som jeg selv har stået i løbet at mit liv – Hvilket giver mig en inside viden, hvor jeg kan rådgive, coache og støtte jer trygt og roligt igennem netop din/jeres særlige rejse ind i jeres nye parforhold.

 

“I vil opleve at bevæge hver for sig

 og senere smelte sammen igen!

                                                 

 

Vores parforhold er forsat i dagens Danmark udfordret på alle parametre.

Det skønne ved et parforhold er, at man har et menneske at dele de allermest sårende og fortvivlede øjeblikke. Et familie liv giver bedre mulighed for at bibringe sin partner og sin fælles familie glæde, inspiration, fællesskab, nærhed og tryghed.

Vi alle har brug for at kende nogen godt og føle sig kendt – da vi alle har brug for et sted vi trygt kan dele sorger og glæder gennem livet.

Jeg vil gerne give par en håndsrækning og inspiration til at opbygge og bevare den gode relation i forholdet. Give parret mulighed bevidsthed om, hvad der fremme, og hvad der hæmmer det gode samliv – og at det er muligt at arbejde på sagen! Et handler om indsats og villighed.

“Det, du har fokus på, vokser!”

Vi alle kan lære noget nyt. Vores parforhold er levende, der er synegier, som man skal lære at leve med. Lære at forstå og acceptere. Alle mennesker og par har brug for næring og inspiration.

Hvordan skal DIT parforhold leves i fremtiden!

Det er mange undersøgelser, som viser, at de par, der lever i gode parforhold, helbredsmæssigt har det bedre end andre, både fysisk og psykisk.

Vil du ikke med! Slippe kontrollen og magt fra det skjulte og få dem op i lyset, hvor du/I reelt har mulighed for at gøre noget GODT for netop DIG/JER!

Gå på opdagelse hos dig og i dit parforhold og findet jeres GULDGRUBBE, hvor jeres største udviklings potentiale findes!

 

Ring til mig for at få en uforpligtende sank og få en fornemmelse af om vores kemi passer til hinanden.

Jeg er åben, lyttende og er tilstede for DIG – og jeg VIL gøre mit ypperste for at kunne skabe en tryg, uformel og afslappet rum til fordybelse og nærhed. Så DU kan styrke dine muligheder og få rum til at sige netop de ting du føler, du har behov for at dele i et fortroligt rum.

Jeg er underlagt tavshedspligt i alle mine samtaler.

Det er en god idé at booke i god tid, hvis du ønsker et forløb.

Har du lyst til at vide mere eller få en session hos mig er du meget velkommen til at kontakt mig enten via mail kontakt@birthekockjensen.dk eller på mobil nr. 2970 5254, så kan vi aftale nærmere vedrørende tid og sted.

Priser:

Enkeltsessioner.  Varighed er ca. 60 min. Pris 850,00 kr.

Parsessioner. Varighed ca. 60 min. Pris 1.400,00 kr.

Betaling ved fremmøde med mobile pay på mobil nr. 2970 5254.

Tider kan ændres/afbookes med op til 2 dages varsel – ellers forbeholder jeg mig retten til at opkræve honorar for sessionen.

Konsultationsadresser:

DANSK AKADEMI FOR KROPSTERAPI

Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

 

SPECIALLÆGEKLINIKKEN

Nedergade 5, 8400 Ebeltoft.

 

Konsultationer kun efter aftale.