Sexologisk Coaching, Rådgivning og Terapi v/Birthe Kock-Jensen, Certificeret og Eksamineret Sexolog og Parterapeut.

Når seksualitet tages alvorligt!

Vi er så mange som er afhængige af andres hjælp i hverdagen, men desværre er det forsat et stor tabu emne, når vores seksualitet ikke fungere, som vi kunne ønske det. Alle mennesker har en seksualitet uanset alder, køn, sygdom, funktionsnedsættelse, livssituation eller uddannelse. 

Vores seksualitet er en vigtig del af vores identitet, uanset som den realiseres eller ej. Seksualitetens indhold forandrer sig i løbet af barndom, ungdom, voksenalder og alderdom. For at kunne give seksualiteten sin rette plads og opmærksomhed er det vigtigt at have kendskab til, hvad der kendetegner netop DIN seksualitet i DINE forskellige livsfaser.

Livsfaser som vi alle skal igennem på den ene eller anden måde. Sorg, kriser, stress, depressioner, sygdom, nedsat funktionsniveau, skilsmisser, menupause (overgangsalder), nedsat lyst eller manglende lyst mm.

Kunne du måske have behov for sparring omkring Din rejse i Din seksualitet! Måske kunne du have brug for et par friske øjne udefra til, at rådgive dig, når du sidder fast i dine seksuelle mønstre/udfordringer eller kunne du tænke dig, at få sparring i forhold til, at udvikle din seksualitet på nye måder! Så er jeg den helt rette.

Jeg er hende, som har netop DIG i fokus – Hvor tillid, nærhed og tryghed er enormt vigtigt. Især når man skal dele nogle af sine mest sårbare intime oplevelser og udfordringer. Så er jeg hende du skal vælge.

“Du er et enestående menneske –

Et ganske særligt og enestående menneske 

Du ér værd at elske”

 

Du skal vælge mig, som terapeut eller rådgiver, fordi jeg kan være med til at give netop DIG din (sex)lyst tilbage. Jeg kan tilbyde dig, at være din sparringspartner, der kan støtte og hjælpe dig med forskellige redskaber, så du kan komme stærkere igennem dine kriser, sorg, stress og seksuelle udfordringer.

Gennem samtalen vil jeg kunne støtte og rådgive dig, så du kan få frigjort de sensuelle og seksuelle energier, som kan fremme din personlige og faglige udvikling. Lære hvornår du du har brug for, at  sætte grænser men også, hvornår du bede bør bede om hjælp og tage ansvar for din kærlighed til andre, og hvad denne forpligtelse indholder. Dermed kan du opnå større karisma og sensuel og seksuel selvtillid, selvværd og selvsikkerhed.

Et forløb kræver et helt særligt forum, hvilket kan give dig netop den tid, der skal til for at få en dyb forståelse af dine udfordringer og komme stærk ud på den anden side. Ligeledes opnå en forståelse for, hvad der blokerer DIG, og hvad der skal til for, at få DU kan få mere af det DU gerne vil have mere af – Bare på en ny måde.

Jeg vil være din sparringspartner og støtte dig undervejs, så du kan få gjort op med dine udfordringer, den dårlige samvittighed, dine dårlige vaner, og i stedet se frem til mere kropslig selvtillid, større mentalt overskud og få naturlig balance i dit liv og til verden omkring netop DIG.

 

 

 

 

 

Ring til mig for at få en uforpligtende sank og få en fornemmelse af om vores kemi passer til hinanden.

Jeg er åben, lyttende og er tilstede for DIG – og jeg VIL gøre mit ypperste for at kunne skabe en tryg, uformel og afslappet rum til fordybelse og nærhed. Så DU kan styrke dine muligheder og få rum til at sige netop de ting du føler, du har behov for at dele i et fortroligt rum.

 

Jeg er underlagt tavshedspligt i alle mine samtaler.

Det er en god idé at booke i god tid, hvis du ønsker et forløb.

Har du lyst til at vide mere eller få en session hos mig er du meget velkommen til at kontakt mig enten via mail kontakt@birthekockjensen.dk eller på mobil nr. 2970 5254, så kan vi aftale nærmere vedrørende tid og sted.

Priser:

Enkeltsessioner.  Varighed er ca. 60 min. 850,00 kr. pr. time.

Parsessioner. Varighed ca. 90 min. Pris 1.400,00 kr.

Betaling ved fremmøde med mobile pay på mobil nr. 2970 5254.

Tider kan ændres/afbookes med op til 2 dages varsel – ellers forbeholder jeg mig retten til at opkræve honorar for sessionen.

Konsultationsadresser:

DANSK AKADEMI FOR KROPSTERAPI

Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

 

SPECIALLÆGEKLINIKKEN

Nedergade 5, 8400 Ebeltoft.

 

Konsultationer kun efter aftale.