” Du må selv være den forandring, som du ønsker at se i verden”

Mahatma Ghandi

Stå stærkt i dit eget liv

Som selvkærligheds Guide kan jeg give dig nogle redskaber til, hvordan du kan blive bedre til, at arbejde med mønstre, vaner og afhængighed af andre. Blive bevidst om selvdestruktive tanker og hvordan du kan gøre dig uafhængig, så kan du stå stærkt i dig og dine behov. For at kunne være mere bevidst om i kærlighed til dig selv, men ikke mindst til dine medmennesker.

Når du står stærkt, så står du også stærkt overfor andre.

Alting starter indeni dig, i stedet for udenfor dig.

Tanker skaber følelser.

Følelser skaber handlinger. 

Det allervigtigste du kan gøre i kærlighed til dig selv er, at begynde at tage ansvar for dig – blive mere selvkærlig. Blive bedre til at lytte til din indre stemme. Blive bedre til at skubbe de dårlige energier væk, da de bestemt ikke gør noget godt for dig. Få redskaber til, hvordan du kan arbejde dig op i flow og holde fokus, fokus på det, som bringer dig i op, op i energi.

Blive mere bevidst om, at alt livet har sin cyklus. Dag bliver til nat. Flod bliver ebbe. Glæde afløses af tristhed. Højt aktivitetsniveau udløser dovenskab…  og naturligvis alt modsat – Alt har brug for en kontrast, sådan er livet. Når du først forstår denne dynamik, så vil du naturligt komme mere i balance.

De største læremestre du møder her i livet er de mennesker, som giver dig mest modstand.

Giver det mening? Måske ikke umiddelbart, men fra netop lige nu, vil det give rigtig god mening, at begynde at lytte til andres kritik og tilbagemeldinger. Blive bedre til at tage paraderne ned og derefter undersøge, hvad det egentlig var dine læremestre vil fortælle dig. Blive bedre til, at tage imod kritik og tilbagemeldinger for det de er. De fortæller nogle gange mere om dem som giver det, end om dig. Det er vigtigt, at undersøge den kritik eller de tilbagemeldinger som du får, specielt dem som rammer dig dybest eller sårer dig mest. Blive bedre til at forstå, hvorfor rammer de eller den dig så hårdt, og hvorfor de sårer dig så meget! Hvad var det kan for en egenskab eller karaktertræk, der pludselig dukkede op!

For når du først forstå hvad projektioner er, kan dit liv totalt forandre sig 

I selvkærlighedsprocessen er det enormt vigtigt, at genfinde og genopbygge kærligheden, fortroligheden og tilliden til sig selv. Blive bevidst om, at du er god nok og elske dig selv for netop den, du er. Og ikke mindst, at du kan elskes for netop den, du er.

En attraktiv kvinde, som er i balance og fuld af kærlighed, fuld af sensuelle energier kan udstråle det mest sexede en kvinde overhovedet kan – nemlig autentisk og lækker sexappeal. Du vil stråle som den smukkeste sol, og Du vil blive DIG.

Det vigtigste arbejdsredskab du kan have med dig er, at arbejde med forståelsen af, at alt er skabt af dine tanker 

Alt er skabt af tanker, vær bevidst om tankens kraft. Tanker er fokus og hold dit fokus. Det er dine handlinger, der afgør dit liv. Din adfærd er skabt af dine tanker. Alt, hvad du gør, er skabt af dine tanker.

Du skifter fokus i form af din bevidsthed. Dine tanker afgør dit fokus. Hvordan tiltrækker eller frastøder du alt det du ønsker dig. Vær tålmodig. Tro på dig selv, søg op, hold fokus, for hvis du ikke tror på dig selv, kan du ikke, men hvis du tror på det, kan du.

Fjern deadlines, hold fokus, skab positive tanker, så er sandsynligheden for at det lykkes både bevidst og ubevidst kæmpe stor. Leg med dine mål i stedet, og gør noget. Det er vigtigt, og det giver masser af positiv energi til dig, og i dig og for andre omkring dig.

Du styrer dit liv via dine tanker. 

Dine følelser fortæller dig alt. Dine følelser er dine allerbedste venner 

Vores følelser er vores største vejvisere og guidelines til, hvor du får præcist får det liv, som du har brug for.

Vores følelser lyver aldrig. De er reaktioner på det, du er mødt med. På det du oplever. Det du tænker, fornemmer og det som du ser i det virkelig liv. De er et spejl af, hvad det er verden gør ved dig, og hvad de gør ved dig. Dine tanker er afgørende for dine handlinger.

De negative følelser er de følelser, som du endnu ikke har navigeret i. De er følelser som fortæller, at du ikke passet godt nok på dig.

Positive tanker er gode fordi, så har du handlet og ageret ud fra dine følelser været tro imod sig selv. Opstået i det du har oplevet og det du mødt med. Gode følelser på trods af modstand.

Følelser må aldrig pakkes ind. De skal tages kærligt om og registreres. De skal tages frem. De er det allervigtigste arbejdsredskab i selvkærlighedsarbejde.

Jeg vil være din sparringspartner og støtte dig undervejs, så du kan få gjort op med dine udfordringer, den dårlige samvittighed, dine dårlige vaner, og i stedet se frem til mere kropslig selvtillid, mentalt overskud og en naturlig balance i dit liv.

Jeg vil igennem sessionerne kunne guide dig igennem udfordringer både på det arbejdsmæssige, private og det udviklingsmæssige plan.

Guide dig til at opnå dine mål på korteste mulige tid.

Det er naturligvis en proces som tager tid, men med den helt rette guiding og støtte vil du kunne opleve, at kunne tage dit liv tilbage uden de store ofringer.

Du bestemmer naturligvis helt selv, hvilke egenskaber og karaktertræk som du vil arbejde med.

Jo dybere du tør gå. Jo vildere bliver udfaldet.

Tilbuddet gælder for ialt 3 sessioner (3 x 60 minutter) fordelt over 2 mandage, tirsdag eller onsdage ialt 1.250,00 kr. som betales ved tilmelding på mobile pay 29705254.

Enkelt sessioner 495,00 kr.

Glæder mig til at møde netop DIG.

Kontakt mig venligst med en personlig besked eller på kontakt@birthekockjensen.dk/mobil nr. +45 29705254.

Så kan vi aftale nærmere vedr. tid og sted.