Om mig – Birthe Kock-Jensen

Jeg er født i Silkeborg for 48 år siden. Gift med Carsten, som er speciallæge. Vi er en rigtig stor og skøn sammenbragt familie på syvne år, som består af bla. af mine fire voksne børn og mine børnbørn på 3 og 1 år og Carstens tre voksne børn og to børnebørn på henholdsvis 3 og 5 år.

Jeg har i mit liv været mødt mange udfordringer i forhold til arbejde, familierelationer, parforholdet, gennemlevet skilsmisser og haft alvorlig livstruende sygdom og døden tæt inde på livet. Alt dette har betydet både personlige og seksuelle udfordringer.

Disse udfordringer har inspireret mig til, at arbejde dybere med mellemmenneskelige relationer, parforhold og ikke mindst seksualitet. Specielt fordi jeg til tider synes, og selv har oplevet, at hverdagens udfordringer kan tage magten fra os.

Vi oplever alle til tider, at handle irrationelt i vores liv.  Især når vi fravælger, bevidst eller ubevidst, de mest særlige, fantastiske og livgivende oplevelser – de seksuelle oplevelser. De seksuelle oplevelser som skulle gøre, at vi som par kan stå stærkere sammen for, at opretholde nærhed, tryghed og særligt kærligheden i det skønne sexliv. Tilmed turde udvikle os, men det kan være så enormt svært, når hverdagen er i fuld gang. Netop lige det, er den moderne kvinde og mands største udfordring. Da jeg allerede hjælper andre til at arbejde med disse udfordringer, valgte jeg at gå dybere ind i opgaven ved at læse til sexolog.

Jeg har nu lyst til at invitere dig med mig på en helt eventyrlig rejse ind det seksuelle univers. Et seksuelt og sensuelt univers, hvor du til tider vil blive udfordret. Herinde kan jeg komme med gode idéer til, hvordan du kan finde din karisma og helt egen sexappel, få mere nydelse, mere lidenskab, mere balance, mere intimitet og vigtigst af alt skabe dig et univers, hvorfra din helt nye eventyrlige og seksuelle rejse kan starte.

Mit hjerte banker for at hjælpe andre, som har stået i de nogle af de samme situationer, som jeg selv har stået i løbet at mit liv – og derfor kan jeg vejlede, guide, motivere og støtte dig igennem rejsen.

 

 

Du har mulighed for; 

–  blive bedre til at forstå og håndtere dine udfordringer.

– forstå hvad der blokerer og hvad der skal til for at få mere af det vi gerne vil have.

– turde udleve dine drømme og vigtigst af alt få en helt grundlæggende forståelse af, hvorfor vi mennesker gør, som vi gør.

– lære at sætte grænser, men også sige til og byde ind.

– få større karisma og seksuel selvtillid.

Jeg vil tilbyde dig, at være din sparringspartner og støtte dig undervejs, så du kan få gjort op med dine udfordringer, den dårlige samvittighed, dine dårlige vaner, og i stedet se frem til mere kropslig selvtillid, mentalt overskud og en naturlig balance i dit liv.

Step UP, With Me.

Not Easy – But a Wonderful Thing To Do

With big hugs and lots of love….

Birthe